Cégünkről


A Rafi és Rafi Kft. 2013 óta folyamatosan növekedésben, fejlődésben van. Erőssége mezőgazdasági takarmánykeverők, csarnok acélszerkezetek gyártása, építése a megrendelők műszaki dokumentációjának megfelelően. Ezen belül folyamatosan törekszünk a vevői igényeknek is megfelelő szerelési komplexitás növelésére.

A növekedés motorja az elvárások eddigi teljesítése volt, amelyben kulcsfontosságú szerepet játszott a külső és belső vevők minőségi elvárásainak teljesítése mellett, a dolgozóink hozzáállása és szakmai ismerete. Napjainkban, az emelkedő elvárások közepette a vevői igények teljesítésének zálogát a pontosság mellett a kiváló és folyamatosan képzett munkatársak adják. Ezért vállalatunk célja olyan munkahely kialakítása, ahol az alkalmazottak motiváltak, elkötelezettek, akiknek céljaik vannak. Ennek érdekében rendszeresen képezzük munkatársainkat. Kizárólag minősített, munkájukra igényes szakemberekkel végeztetjük a szakmunkákat, legyen szó lemezelésről, hegesztésről, festésről, vagy technológia beszerelésről.

Telephelyünk elhelyezkedése logisztikai és gyártási szempontból is kiváló, az M1-es tatabányai lehajtótól 10 percre, a Környei Ipari Parkban található. Technológiai felszereltségünk bővítésére nagy hangsúlyt fektetünk, ezért is vontunk be a finanszírozásba állami, kedvezményes forrást. A Széchenyi 2020 keretében belül, a projekt során bevezetésre került vállalatirányítási rendszer, megvalósult egy teljesen új acélszerkezetű, hőszigetelt csarnok építése, valamint egy energetikailag korszerűsített, gyártásra optimalizált gyártócsarnok átalakítása, és beszerzésre került egy legkorszerűbb technológiának megfelelő lemezolló. Ezáltal lehetőségünk nyílt a jelenlegi gyártó kapacitás optimalizálására, valamint az új eszköz beszerzésével gyártott termékeinknek spalettájának növelésére is. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Stratégiai irányvonalunk, rövid átfutási határidővel kifogástalan minőségű termék előállítása. Ezt a célt vevőink elégedettsége révén kívánjuk elérni. Nagy hangsúlyt fektetünk a hosszútávú, stabil partneri és megrendelői kapcsolatokra. A stabil viszonyok elősegítik, hogy elérjük főbb célkitűzéseinket. Ennek során folyamatosan fejlesztjük cégünk vállalati kultúráját, igyekszünk megismerni és alkalmazni a korszerű vállalati vezetési módszereket és a tevékenységünk hatékonyságát javító eljárásokat. Munkánkat biztonságos informatikai háttér támogatja, melyet folyamatosan fejlesztünk.

“Vagy a saját álmaidat építed fel, vagy valaki másét.” – Farra Gray
Elérhetőségeink:

Címünk: 2851 Környe, Tópart utca 1.
Adószámunk: 24303376-2-11

E-mail cím:
rafiesrafi@gmail.com
raffai.sandor@gmail.com
Széchenyi 2020:

Széchenyi 2020
Legfrissebb hírek:

Átköltöztünk!
2016-02-02 08:59:46

Telephelyünk után székhelyünket is átvittük Környére! Így mostmár a környei ipari parkban vagyunk teljesen megtalálhatóak! 2851 Környe, Tópart utca 1.

2019 (c) Rafi és Rafi Kft. | Minden jog fenntartva!